Produkter för tyska vanilj glass (3)

Chokladgräddtårta

Chokladgräddtårta

Ingen lista över gräddtårtor är komplett utan en variant med choklad. Denna chokladgräddtårta har en mycket aromatisk, öm och mjuk botten med en krämig fyllning som gör den luftig, lätt och oerhört läcker. Den verkliga magin med denna chokladtårta ligger i grädden. När du gör tårtan hemma, använd N20 8 g gräddfyllare för att få en professionell grädde till fyllningen. 2 BusyDay Dump Cake, bakad i 2 runda 8-tums tårtförpackningar 2 matskedar grädde 1/4 kopp florsocker 1 tesked vaniljextrakt
Traditionell Gräddtårta

Traditionell Gräddtårta

Receptet för denna kaka ersätter de traditionella kakaingredienserna – smör och olja – med fettet från vispgrädden. Med sin saftiga smulighet och en mjuk smältande textur kommer den garanterat att väcka lusten till mer. Du kan använda olika bär efter eget val för att göra din vispgrädde smakrik. 1 kopp osaltat smör i rumstemperatur 2 1/2 koppar strösocker 6 rumstempererade ägg 3 koppar vetemjöl ½ tesked kosher salt 1 kopp tung vispgrädde 2 teskedar vaniljextrakt
Fyra-kvarts-kaka med Vispad Grädde

Fyra-kvarts-kaka med Vispad Grädde

Det sägs att denna tårta är den avlidne amerikanske sångaren Elvis Presleys favorit. Kakan är ganska tät och krispig på utsidan. På insidan är den mjuk, fuktig och öm. Den är söt, men inte så mycket att den blir kvävande. Den passar därför mycket bra med en kolasås, färska frukter och, självklart, smaksatt vispgrädde. Lista över ingredienser 3 st 1 1/2 kopp osaltat smör, mjukat 3 koppar vitt socker 6 ägg i rumstemperatur 3 koppar siktat vetemjöl 1 kopp tjock vispgrädde 1 matsked vaniljextrakt 1/2 1 tesked mandelextrakt 1/2 tesked citroneextrakt Chokladvispgräddetårta Ingen lista över vispgrädde-tårtor är komplett utan att inkludera ett chokladalternativ.